Projecten

Ik hou de invulling van mijn agenda graag
divers en veelzijdig.
Zo ben ik altijd wel met meerdere vaste bands en acts bezig, maar bestaat een groot deel van mijn werk ook uit losse projecten. Een overzicht van wat ik zoal heb mogen doen is hier te vinden.

Hieronder vind je een overzicht van mijn huidige vaste projecten. 

Drums in studio
Momenteel ben ik actief binnen de volgende projecten:

COLOR BONES

COLOR BONES is een Utrechts indierock trio dat sinds 2016 actief is. We spelen muziek geinspireerd door bands als Radiohead, Balthazar, Local Natives en Spoon. Onze eerste EP kwam uit in 2017. Hierop volgden de albums Vermillion (2018) en Ultramarine (2022). Het derde album is ondertussen alweer in de maak. Je kan hier zien wanneer we live spelen. Check voor meer info ook colorbones.nl

COLOR BONES. Check www.colorbones.nl voor meer info

BEAT! Plastic Waste

Beat Plastic Waste is een slagwerkproject waarbij we spelen op plastic afval. De voorstelling – vooral gericht op theaters en festivals – is een combinatie van muziek met beelden van de huidige consumptiemaatschappij. We hopen bezoek allereerst natuurlijk een mooie voorstelling te geven. Daarnaast hopen we ook op een toegankelijke manier de hedendaagse problematiek rondom plastic afval meer onder de aandacht te brengen.

Beat Plastic Waste

Sessie

Het merendeel van mijn werk als speler komt voort uit losse projecten. Dit varieert van tours tot studiosessies, en van eenmalige dingen tot langdurige trajecten. Je kan hier checken wat ik zoal heb gedaan. Zoek je een drummer of handpanspeler voor jouw project? Neem dan gerust contact op.