Handpan & drums

Aanbod handpan privéles

Naast mijn werk als drummer ben ik sinds 2014 met veel plezier actief als handpanspeler en -docent. Naast optreden heb ik lesgeven altijd een erg fijne manier gevonden om bezig te zijn met muziek.

Anderen begeleiden in hun leerproces is een mooi iets om deel van uit te maken. Bovendien leer ik zelf ook elke keer weer tijdens het meemaken van deze leerprocessen. 

Binnen de lessen, die plaatsvinden via Zoom, gaan we samen ontdekken wat jouw leerdoelen zijn en op welke manier ik daarbij kan helpen. Les op maat dus, waarbij we elke les perfect kunnen afstemmen op jouw leerdoelen en interesses.

Je kan elementen verwachten als techniek, improvisatie, intuïtief spelen, houding en patronen en grooves leren spelen. Ook het duiken in de speelstijl van bepaalde spelers is een vaak terugkerend onderdeel. Er zijn meer dan genoeg invalshoeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik hoor graag van je!

Bij afname van een vijf- of tienstrippenkaart gelden interessante kortingen, die kunnen oplopen tot wel 15 procent.

De lessen vinden online plaats. Twijfel je of deze werkwijze bij je past? Je kan ook eerst een enkele les boeken.
Als je na deze les besluit om een strippenkaart te kopen wordt de daarbij passende korting met terugwerkende kracht toegepast.

Strippenkaarten
5 lessen van 45 minuten: €275,- (€55,- per les)
10 lessen van 45 minuten: €500,- (€50,- per les)
5 lessen van 60 minuten: €325,- (€65,- per les)
10 lessen van 60 minuten: €600,- (€60,- per les)

Losse lessen
45 minuten: €60,-
60 minuten: €70,-
90 minuten: €100,-

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
Deze tarieven zijn gebaseerd op privéles.

10% van al deze bedragen wordt gedoneerd aan verschillende NGO’s, waaronder Climate Change Fund & Give Well. Kijk voor meer info op Giving What We Can.

Bekijk hier de voorwaarden die gelden voor de privélessen & strippenkaarten.

Uitstekend
Gebaseerd op 50 recensies
Praktijk Balans Praktijk Balans
Praktijk Balans Praktijk Balans
2024-04-17
Sinds 2 maanden ben ik in het bezit van een handpan. Wat een geweldig instrument. Direct online lessen bij Sjaak van Dam genomen. Dat maakte het spelen op de handpan verslavend. Een hele fijne manier van les geven. Duidelijk, stap voor stap en uitnodigend. Met de dag ervaar ik resultaat en vooruitgang in met maken van prachtige improvisaties. Dat is nog maar het begin.
Themba Schmitz
Themba Schmitz
2024-03-25
De online handpan lessen van Sjaak zijn erg gemakkelijk te volgen ,hebben een fijn tempo & goede opbouw! Blij mee!
José van Limbergen
José van Limbergen
2023-11-30
Ben je op zoek naar online handpan lessen, zoek niet verder en koop een online pakket bij Sjaak. De lessen worden stap voor stap uitgelegd en voorgedaan. Een zeer prettige, duidelijke en rustige begeleiding. Prettig de twee manieren van filmen: bij zijn uitleg zie je Sjaak van de voorkant zittend met handpan. Bij het voordoen wordt er van bovenaf gefilmd: dan kijk je op de handpan en de spelende handen van Sjaak. Heel duidelijk. Daarnaast een pdf-bestand bij elke les. Kortom ik ben erg blij met deze online-lessen. Dankje Sjaak!
Gerto Hofmans
Gerto Hofmans
2023-11-27
Blij met de handpanlessen. De video’s zijn duidelijk en stap voor stap waardoor het goed te doen is. Relaxte manier van lesgeven en uitleggen!
Frank Heijne
Frank Heijne
2023-11-02
Volg nu iets meer dan een jaar de cursus, en heb mooie stappen gemaakt dankzij de duidelijk instructie video's.
Tonnie van den Helder
Tonnie van den Helder
2023-10-24
Sinds kort begonnen met het online lespakket voor de handpan. Voor mij heel erg fijn dat de basis zo duidelijk neergezet en uitgelegd wordt. Fijn om de handen zo goed te kunnen volgen. En ook de lessen op papier zij mooi compact. Geen overbodige info. Lekker duidelijk. Ik moet me inhouden om niet direct alle lessen te gaan bekijken. Uiteindelijk kijk ik er toch enkele vooruit, voor mij niet handig. Stap voor stap past me beter. Dus weer terug gegaan naar les 1. En wat een ervaring, opeens zie en hoor ik weer andere dingen in de lessen en ja ja, ook in mijn spel. Leuke verrassing. Bedankt Sjaak, groetjes Tonnie
David Conitzer
David Conitzer
2023-10-09
Geweldige online lessen van Sjaak. Duidelijk en staps gewijzigd begeleid hij je naar een hoger niveau
Jo Van Rossum
Jo Van Rossum
2023-08-22
Lekkere concrete informatie waar Sjaak mij stap voor stap doorheen loodst. Erg handig.
Kees Zwanikken
Kees Zwanikken
2023-08-14
De online cursus van Sjaak is prima: duidelijke uitleg met zo nodig nog een A4-tje erbij voor het geheugen, duidelijke video, start vanaf het begin. Ik kende al het boek van Cora Krötz, wat prima werkt. De methode van Sjaak nodigt meer uit tot zelf dingen ontdekken, uit te proberen. Aanbeveler!
Dennis The Coachmen
Dennis The Coachmen
2023-08-08
fun lessons, which are set up in an accessible way. both for the novice student and for the advanced musician. Super! Dennis

Online handpan les