Aanbod privéles

Naast mijn werk als drummer, ben ik sinds 2014 actief als handpanspeler en -docent. De combinatie tussen deze instrumenten past goed bij mij. Lesgeven heb ik altijd een erg fijne aanvulling gevonden op mijn werk als uitvoerend musicus. Anderen begeleiden in hun leerproces is een mooi iets om deel van uit te maken. Bovendien leer ik zelf ook veel door het meemaken van deze leerprocessen. 

Binnen de lessen, die plaatsvinden via Skype of Zoom, gaan we samen bekijken wat jouw leerdoelen zijn en op welke manier ik daarbij kan helpen. Les op maat dus, waarbij we elke les perfect kunnen afstemmen op jouw leerdoelen en interesses.

Je kan elementen verwachten als techniek, improvisatie, intuïtief spelen, houding en patronen en grooves leren spelen. Ook het duiken in de speelstijl van bepaalde spelers is een vaak terugkerend onderdeel. Er zijn meer dan genoeg invalshoeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik hoor graag van je!

De lessen vinden online plaats. Twijfel je of deze werkwijze bij je past? Je kan altijd een losse les boeken. Als je na deze les besluit om een strippenkaart te kopen wordt de korting met terugwerkende kracht toegepast.

Losse lessen
45 minuten: €50,-
60 minuten: €60,-
90 minuten: €85,-

Strippenkaarten
5 lessen van 45 minuten: €240,- (€48,- per les)
10 lessen van 45 minuten: €450,- (€45,- per les)
5 lessen van 60 minuten: €285,- (€57,- per les)
10 lessen van 60 minuten: €540,- (€54,- per les)

Deze tarieven zijn gebaseerd op privélessen. Lessen in groepen is in overleg mogelijk.

Bekijk hier de voorwaarden die gelden voor de privélessen & strippenkaarten.