Handpan & drums

Aanbod handpan privéles

Naast mijn werk als drummer ben ik sinds 2014 met veel plezier actief als handpanspeler en -docent. Naast optreden heb ik lesgeven altijd een erg fijne manier gevonden om bezig te zijn met muziek. Anderen begeleiden in hun leerproces is een mooi iets om deel van uit te maken. Bovendien leer ik zelf ook elke keer weer tijdens het meemaken van deze leerprocessen. 

Binnen de lessen, die plaatsvinden via Skype of Zoom, gaan we samen ontdekken wat jouw leerdoelen zijn en op welke manier ik daarbij kan helpen. Les op maat dus, waarbij we elke les perfect kunnen afstemmen op jouw leerdoelen en interesses.

Je kan elementen verwachten als techniek, improvisatie, intuïtief spelen, houding en patronen en grooves leren spelen. Ook het duiken in de speelstijl van bepaalde spelers is een vaak terugkerend onderdeel. Er zijn meer dan genoeg invalshoeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik hoor graag van je!

De lessen vinden online plaats. Twijfel je of deze werkwijze bij je past? Je kan ook eerst een enkele les boeken. Als je na deze les besluit om een strippenkaart te kopen wordt de daarbij passende korting met terugwerkende kracht toegepast. 

Strippenkaarten
5 lessen van 45 minuten: €275,- (€55,- per les)
10 lessen van 45 minuten: €500,- (€50,- per les)
5 lessen van 60 minuten: €325,- (€65,- per les)
10 lessen van 60 minuten: €600,- (€60,- per les)

Losse lessen
45 minuten: €60,-
60 minuten: €70,-
90 minuten: €100,-

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.
Deze tarieven zijn gebaseerd op privéles.

10% van al deze bedragen wordt gedoneerd aan verschillende NGO’s, waaronder Climate Change Fund & Give Well. Kijk voor meer info op Giving What We Can.

Bekijk hier de voorwaarden die gelden voor de privélessen & strippenkaarten.

Online handpan les