Handpan & drums

Online handpan cursus

De handpan is een prachtig instrument dat gemakkelijk intuïtief te bespelen is. Toch kan het fijn zijn om hulp te krijgen bij het ontdekken van alle mogelijkheden die jouw handpan te bieden heeft.
De handpancursussen die je vindt op deze website zijn bedoeld om jou te helpen om jouw eigen stijl te ontwikkelen op jouw handpan.

Elk online handpan cursus bestaat uit 17 video’s, met bij elke video een pdf waar alles in tekst en illustraties nogmaals wordt uitgelegd. Zo kan je zelf ontdekken wat jouw leerstijl is: auditief, visueel, tekstueel, of een mix hiervan.

Ik hoop je met deze cursussen te leren om, binnen bepaalde kaders, met plezier en eigenheid muziek te maken. Om te spelen en improviseren met de oefeningen die voorbijkomen. Ook theorie en techniek komen hier aan bod, maar altijd dienend, met als doel om jouw spel meer vrijheid te geven.

De tarieven voor een online handpan cursus vind je onderaan deze pagina. Er gelden interessante kortingen bij afname van meerdere cursussen!

Hoe lang duurt een les?
Hoe lang blijven de video’s beschikbaar?
Kan ik een les meer dan eens bekijken?

Alle antwoorden hierop vind je op de pagina
veelgestelde vragen

Ik heb 4 cursussen ontwikkeld, die ik los aanbied, en in de volgende bundels:

Bundel 1
Basics & Essentials

Een mooie bundel voor de beginnende speler. Basics leert je alle beginselen van het handpan spelen, van aanslag tot tempo houden. Bij Essentials ligt de focus op het leren van verschillende speelstijlen, zoals percussief spelen en harmonieën creëren.

Als je klaar bent met deze bundel heb je een solide basis, beheers je verschillende speelstijlen, en heb je de kennis en kunde om op een ontspannen manier je eigen stijl te gaan ontwikkelen.

Bij afname van deze bundel geniet je van een korting van €40,- ten opzichte van de losse pakketprijzen.
Bovendien krijg je bij deze bundel 10% korting bij afname van een online handpan les van 45 of 60 minuten.

Bundel 2
Handpan Hacks & Patterns

Deze bundel is voor de meer ervaren speler die meer verdieping zoekt in zijn/haar/hun spel. Handpan Hacks heeft als doel om je kennis te laten maken met de minder bekende sounds van je handpan. Ik laat je zien welke technieken mogelijk zijn om je spel te verrijken en versieren. Patterns is bedoeld om je de patronen aan te leren die de bekendere spelers veel toepassen.

Als je klaar bent met deze bundel kan je alle kanten op binnen je spel. De behandelde technieken zorgen ervoor dat je alles wat je speelt kan omvormen naar precies de sound en stijl die je voor ogen hebt.

Bij afname van deze bundel geniet je van een korting van €40,- ten opzichte van de losse pakketprijzen.
Bovendien krijg je bij deze bundel 10% korting bij afname van een online handpan les van 45 of 60 minuten.

Bundel 3
Basics, Essentials,
Handpan Hacks & Patterns

Deze bundel geeft je toegang tot alle video’s en de daarbij horende e-books. Je hebt met deze bundel alle tools in huis om je te ontwikkelen van beginnend speler tot gevorderde. Stap voor stap ga je aan de slag om meer vrijheid in je spel te krijgen. Je leert nieuwe stijlen en technieken, en krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen tot een speler met een eigen sound en speelstijl.

Als je klaar bent met deze bundel kan je je met recht zeggen dat je je instrument meester bent. Je kunt makkelijker ontdekken wat andere spelers doen, dit ontcijferen en eigen maken.

Bij afname van deze bundel geniet je een korting van maar liefst €130,- ten opzichte van de losse pakketprijzen. Bovendien krijg je bij deze bundel een gratis live online les via Zoom ter waarde van €60,- cadeau, om tussentijds een check up te doen.