Handpan & drums

Handpan leren spelen

Wil jij handpan leren spelen, en ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust een kijkje en check de verschillende leervormen

De lessen zijn voor iedere speler, van beginnend tot gevorderd, en van jong tot oud. Er zijn lessen om de allereerste stappen te zetten, om beter handpan te leren spelen, en om stappen te zetten richting jouw échte eigen authentieke handpanspel.

Handpan is al jaren aan een enorme opmars bezig. Je ziet het instrument steeds meer voorbijkomen, in veel verschillende settings. Te gek natuurlijk dat dit instrument steeds meer harten weet te veroveren!

Ik heb de afgelopen jaren het geluk gehad veel nieuwe spelers te mogen ontmoeten. Vaak komen spelers een heel eind op eigen kracht, maar toch hoor ik vaak over dezelfde struikelblokken. Je herkent ze wellicht: je weet niet goed waar je moet beginnen en waar je op moet letten, of blijft in dezelfde patronen vastzitten. 

Handpan leren spelen op een fijne en relaxte manier

Het kan heerlijk zijn om puur intuïtief op je handpan aan de slag te gaan. Tegelijk is groei ook erg fijn om in diezelfde flow te blijven tijdens het spelen op jouw handpan. 

In mijn lessen probeer ik je handpan te leren spelen op een ontspannen en onderbouwde manier, om te zorgen dat je genoeg wordt uitgedaagd, maar tegelijk genoeg ruimte houdt om vrij om te gaan met de oefeningen, om te
improviseren op jouw handpan om alles op deze manier echt eigen te maken.

Handpan leren spelen kan een heerlijke iets zijn om je dag mee te verrijken, een gezonde manier om rust, focus en flow in leven te vinden. Ik hoop dat ik daar met mijn handpanlessen een beetje aan kan bijdragen!

Handpan leren spelen

Aan de slag


Wil je op een laagdrempelige en vrije manier handpan leren spelen? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij mijn online handpan cursussen. Je vindt hier cursussen voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Wil je meer de diepte in met jouw handpan spel, of wil je graag meer persoonlijke feedback? Dan raad ik je aan eens te kijken naar privéles via Zoom.

Online handpan les